Hoe kunnen we helpen?

Wij houden van contact! Dus stel gerust je vraag aan een van onze collega’s. Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar het contactformulier.

Vragen over het Motopp trainingstraject.

Ben je een hoogopgeleide statushouder en wil je meer details over onze traineeships, en hoe we jou helpen aan een mooie carrière op niveau in Nederland? Collega Dave informeert je graag!

Bel naar: +31 (0)20 2610453

Stuur een mail naar Dave

Interesse in een partnerschap.

Heb je ervaring in het trainen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het jouw taak om statushouders te begeleiden tot een baan of heb je een concrete uitdaging binnen jouw bedrijf die je graag zou willen oplossen met nieuwkomers talent? Leg contact met collega Magnus om een samenwerking te bespreken.

Bel naar: +31 (0)20 2610453

Stuur een mail naar Magnus

Matchmaking van kandidaten.

Werk je voor een gemeente, een WSP-regio of het UWV, en wil je ervoor zorgen dat statushouders kans maken op de arbeidsmarkt? Heb je kandidaten die qua profiel mogelijk geschikt zijn voor onze trainingstrajecten? Leg contact met collega Eva om een samenwerking te bespreken.

Bel naar: +31 (0)20 2610453

Stuur een mail naar Eva

Neem contact op.

Stel je vragen via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vul je gegevens in:(Vereist)
Deel ons verhaal en draag bij aan de maatschappelijke missie van Motopp.

Media en publiciteit

Deel ons verhaal en draag bij aan de maatschappelijke missie van Motopp.

Wil je iets publiceren over Motopp of heb je persvragen? Download onze perskit met persfoto’s, persberichten, publicaties en logo’s of neem contact op via bovenstaand formulier.