Events

Verslag van onze Familie Dag 2024

4 juli 2024 | 2 minuten leestijd

Verslag van onze Familie Dag 2024

Gezellige Familiedag 2024: Een Dag vol Verbinding

Afgelopen zaterdag, op 29 juni 2024, vond onze jaarlijkse Familiedag plaats in het historische kantoorpand van Motopp aan ‘s-Gravenhekje in Amsterdam. Van 14:00 tot 17:00 uur verwelkomden we trainees, werknemers en hun families voor een middag vol plezier en samenzijn.

De begane grond van ons gebouw was omgetoverd tot een sfeervolle ontmoetingsplek. Voor iedereen was er iets te doen: van smakelijke hapjes tot leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Onze medewerkers serveerden lahmacun, een heerlijk Turks gerecht, in zowel een vegetarische als een vleesvariant. De zelfbedieningsbar bood een scala aan drankjes, zoals muntwater, frisdrank en alcoholische dranken, terwijl de open ruimte met machtige oude balken voorzien was van sofa’s, fauteuils en tafeltjes, die zorgden voor een gezellige en comfortabele sfeer.

De activiteiten zorgden voor veel vertier en vermaak. Zo was er een tafeltennistafel die gretig werd gebruikt, en artiesten in witte pakken van Mad Science vermaakten de kinderen met grappige scheikundige experimenten. YoungEngineers hielp de kinderen met technische LEGO-creaties, en er was de mogelijkheid om cupcakes te versieren, het aantal snoepjes in een pot te raden voor een leuke prijs, en te knutselen. Volwassenen genoten van een competitief potje tafelvoetbal.

Met een opkomst van zo’n 75 mensen was de sfeer heel gezellig. Motoppers en hun families hadden gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, onder het genot van lekker eten of iets samendoen. Een professionele fotograaf legde de mooie portretten en momenten vast. Het was een dag waarop onze diverse gemeenschap dichter bij elkaar kwam en nieuwe vriendschappen werden gesmeed tussen jong en oud.

We kijken nu al uit naar de Familiedag van volgend jaar!