Stories

Een symbool om nooit meer te vergeten!

28 januari 2022 | 2 minuten leestijd

Een symbool om nooit meer te vergeten!

Sinds bijna 3 jaar woont Emrah in Nederland. Met een diploma in wiskunde en 10 jaar ervaring in lesgeven, heeft hij ontzettend veel expertise. Het zou dan ook ontzettend zonde zijn als hij deze kennis niet zou kunnen gebruiken. Voor veel nieuwkomers is dit helaas wel de realiteit. Ontdek hoe Emrah via Motopp alsnog een kans kreeg.

Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat nieuwkomers slechts met hoge uitzondering werk vinden dat op hun eigen niveau is. Dat overkwam ook Emrah. Gelukkig kwam Emrah in aanraking met Motopp. Bij Motopp hebben we de missie om iedereen met de juiste motivatie en drive ook de juiste kans op de arbeidsmarkt te geven. Een baan zorgt namelijk niet alleen voor een vast inkomen, maar ook voor structuur in iemands leven en een kans op het opbouwen van een nieuw bestaan. 

Emrah vindt het fantastisch dat hij via ons Motopp traject een kans heeft gekregen en zijn talenten nu ├ęcht kan gebruiken! Hij werkt namelijk als Mendix developer bij Credit Exchange Groep.

Motopp is de sleutel die deuren en kansen opent en ik denk dat het een symbool is dat ik nooit in mijn leven zal vergeten

– Emrah. 

Emrah, wij zijn super trots op je en vinden het geweldig jou te mogen begeleiden!

Bekijk Emrah’s video:

Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau vinden nieuwkomers zelden werk dat op hun eigen niveau is.

Met een andere kijk op potentieel talent lossen we dat probleem op.