Events

Eindejaarsevent 2023

4 oktober 2023 | 2 minuten leestijd

Eindejaarsevent 2023

Het einde van het jaar nadert, en bij Motopp willen we deze bijzondere tijd op een feestelijke en gedenkwaardige manier afsluiten. Tijdens ons jaarlijkse Eindejaarsevent worden alle Motoppers en hun gezinnen uitgenodigd.

Dit event is inmiddels een traditie geworden en markeert het einde van een jaar vol toewijding en hard werken. Het is een gelegenheid om de successen en vriendschappen te vieren die we hebben opgebouwd tijdens onze reis om tekorten in de Nederlandse IT- en Finance-sector op te lossen met het talent en de motivatie van onze Motoppers. Het is een moment om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.

Wat staat er op het programma tijdens het Eindejaarsevent?
Hoewel we de exacte details nog niet kunnen geven, kunnen we wel beloven dat het een event zal zijn vol plezier, ontspanning en samenzijn. Er zullen leuke activiteiten zijn voor jou en eventueel je partner en/of kinderen en uiteraard lekker eten en drinken om van te genieten.

We zullen je tijdig informeren over de details, zodat je het evenement in je agenda kunt noteren. We hopen van harte dat je met ons mee zult doen en dit speciale moment met ons zult vieren.

De boodschap die we naar onze kandidaten, opdrachtgevers en partners willen uitdragen is dat het bij Motopp niet alleen om professionele groei draait, maar ook om het opbouwen van sterke banden binnen onze gemeenschap. We kijken er enorm naar uit om dit bijzondere jaar samen met onze Motoppers af te sluiten. Maar nu eerst nog even de schouders eronder met elkaar, op weg naar nieuwe kansen ;-).

Het Motopp-team

Overcome challenges, change lives

Iedereen met de juiste motivatie verdient de juiste kans. Dat is onze drijfveer.