Stories

Ik kan nu eindelijk beginnen met het schrijven van mijn eigen verhaal.

29 januari 2022 | 2 minuten leestijd

Ik kan nu eindelijk beginnen met het schrijven van mijn eigen verhaal.

Maak deze keer kennis met Motopper Noma. Naast dat Noma intelligent en gemotiveerd is, is ze ook heel leuk om mee te werken. Toch was het vinden van werk een lastige opgave voor haar.

‘Het is een erg uitdagende plek om je leven op te bouwen als je het hier niet al bent begonnen’, vertelt Noma over het creëren van een nieuwe toekomst in Nederland. Vanuit Motopp vinden wij het daarom geweldig dat Noma bij ons terecht is gekomen, waardoor ze de kans heeft gekregen haar talenten écht in de praktijk te gebruiken. Onlangs is Noma namelijk gestart als Mendix developer bij Louwman Alcredis. 

‘Het was een kans voor een nieuwe start voor mij, waardoor ik kon beginnen met het schrijven van mijn eigen verhaal en een richting kon krijgen in mijn leven. Ergens heen gaan waar ik heen wil in plaats van wachten tot dingen naar je toe komen’, vertelt Noma over hoe zij ons Motopp traject heeft ervaren. 

Wij zijn super trots en vinden het fantastisch jou te mogen helpen met het opbouwen van een mooie toekomst, Noma. Succes!

Bekijk Noma’s video:

Positieve impact maken. Dat is de drijfveer van Motopp.

Ben je gemotiveerd en getalenteerd zoals Noma? Dan komen wij graag met je in contact.