Stories

Ik werkte onder mijn niveau terwijl ik in mijn vrije tijd games en apps ontwikkelde.

1 januari 2022 | 1 minuut leestijd

Ik werkte onder mijn niveau terwijl ik in mijn vrije tijd games en apps ontwikkelde.

Vandaag willen wij je voorstellen aan Amrish! Op werk kreeg Amrish doorgaans taken toegewezen van ver onder zijn niveau. Dit terwijl hij zich in zijn vrije tijd onder andere bezighoudt met het designen van games en kleine Apps. Niet de simpelste dingen om op de zondagmiddag te doen, als je het ons vraagt.

Heel blij zijn wij dan ook dat Amrish de opleiding bij Motopp heeft gevolgd, waarin hij is klaargestoomd tot Mendix developer. 

Als je echt gemotiveerd bent en een uitdaging wilt, dan zou ik met Motopp werken. Zij hebben de uitdagingen.

-Amrish

Bekijk Amrish’s video:

Voorbij iemands achtergrond kijken, en iemands drive zien?

Wil je kennis maken en kan je iemand als Amrish een werkplek bieden?