Stories

Shohreh: Ik heb geleerd dat ik nooit moet opgeven.

9 januari 2022 | 1 minuut leestijd

Shohreh: Ik heb geleerd dat ik nooit moet opgeven.

Shohreh is een voorbeeld van een gedreven Motopper. Iemand die niet opgaf en hard bleef werken voor een betere toekomst. Shohreh vertelt hoe Motopp haar nieuwe kansen bood.

‘Motopp heeft mij erg geholpen. Het heeft mij de weg gewezen en veel geleerd. Het heeft mij een kans gegeven om een baan en een positie in de Nederlandse samenleving te vinden’, vertelt Motopper Shohreh. 

Op de arbeidsmarkt krijgen nieuwkomers vaak geen eerlijke kans. Ook Shohreh heeft hard moeten werken om haar plek te vinden. Maar, het is haar gelukt en wij vinden het geweldig haar te mogen helpen met het bouwen van een mooie toekomst! 

‘Ik heb geleerd dat ik nooit moet opgeven. Ik probeer altijd iets nieuws’, vertelt ze. ‘Als je een goede positie in de Nederlandse samenleving wilt vinden, dan geeft Motopp jou de grootste kans. Ga voor Motopp dus!’ 

Bekijk Shohreh’s video:

Een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt, net als Shohreh.

Onze Motoppers maken het iedere dag waar. 95% krijgt aan het einde van het traject een vaste baan.