Events

Terugblik op de Motopp Familiedag 2023

30 juni 2023 | 2 minuten leestijd

Terugblik op de Motopp Familiedag 2023

Het was een stralende dag vol gezelligheid en samenzijn tijdens de jaarlijkse Motopp Familiedag 2023, afgelopen Juni. Op ons kantoor in het hart van Amsterdam mochten we niet alleen onze gewaardeerde Motoppers verwelkomen, maar ook hun geliefde familieleden, partners en kinderen.

Samen genoten we van een heerlijk en uitgebreid buffet, waarbij de smaken uit verschillende culturen samensmolten. Het was een perfecte gelegenheid om te proeven van de diversiteit die onze Motopp-familie kenmerkt.

De dag was gevuld met veel plezier terwijl iedereen deelnam aan diverse spelletjes en activiteiten. Het was ontroerend om te zien hoe onze Motoppers en hun familieleden samenkwamen, nieuwe vrienden maakten en bestaande banden versterkten.

De Familiedag van 2023 was niet alleen een moment om te ontspannen en te genieten, maar ook een viering van de betrokkenheid die we bij Motopp hebben opgebouwd. Het is een herinnering aan de waarden van inclusie, diversiteit en samenwerking die ons inspireren en leiden in ons streven naar succes.

Namens het Motopp-team spreken we onze oprechte dank uit aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan het succes van deze dag. We kijken uit naar de volgende Familiedag en de nieuwe herinneringen die we samen zullen creƫren. Blijf op de hoogte voor meer geweldige evenementen en initiatieven bij Motopp!

Ben je statushouder en wil je je aansluiten bij onze groeiende Motopp familie?

Wij kijken niet naar waar je vandaan komt, maar waar je naar toe wilt.