Stories

Werken als developer was mijn droom.

11 november 2021 | 1 minuut leestijd

Werken als developer was mijn droom.

Voor Tony was het een droom om developer te worden. Via Motopp heeft hij een verdiende kans gekregen om zich te ontwikkelen. Hoe Tony naar deze kans kijkt?

Zes jaar geleden arriveerde Tony in Nederland om een nieuw leven op te bouwen. Wij vinden het fantastisch dat hij uiteindelijk bij ons terecht is gekomen. Tony heeft hierdoor een verdiende kans gekregen zijn droom om developer te worden te verwezenlijken. En dit is gelukt! 

Het was een droom van mij om in de IT te werken. Motopp heeft mij geholpen deze droom werkelijkheid te maken. Uiteraard mis ik sommige plekken uit mijn oude leven, maar ik ben gelukkig en optimistisch, omdat ik deze kans heb gekregen.

– Tony.

Inmiddels is Tony doorgestroomd naar een baan als Mendix developer bij Conclusion. Wij zijn super blij voor je, Tony. Veel plezier! 

Bekijk Tony’s video:

Ben je net als Tony een statushouder op zoek naar een droombaan in de IT?

Lukt het je niet met bestaande diploma’s maar ben je gemotiveerd en leergierig?