For an English version, click here.

In het webinar leer je meer over het programma via onze alumni, trainers en een werkgever.

IT Traineeship August 2024
Trainee, Voltijd · Amsterdam

Jouw missie

Heb jij een uitgesproken passie voor technologie en wil je graag een ervaren softwareontwikkelaar worden? Ons IT-traineeship programma is het begin van jouw nieuwe ontwikkelpad. Wij bieden je uitgebreide training en mentorschap om je voor te bereiden op een succesvolle IT-carrière in Nederland. Na afronding van ons traineeship begeleiden we jou naar een carrière bij één van onze partnerbedrijven met volop groeimogelijkheden. Onze alumni hebben een succesvolle carrière bij gerenommeerde bedrijven als ABN AMRO, Nationale Postcode Loterij, PricewaterhouseCoopers en vele anderen.

Jouw profiel

Waarom wij?

Bij Motopp belichamen we de geest van ‘Motivation Opportunity’. Onze visie is eenvoudig: gemotiveerde mensen de kansen bieden die zij verdienen. Wij beoordelen je niet op basis van waar je vandaan komt; wij richten ons op waar je naartoe wilt. 

Het is onze missie om statushouders te begeleiden naar carrières die aansluiten bij hun potentieel, in samenwerking met gemeenten en bedrijven in heel Nederland. Zodra je bent afgestudeerd van ons traineeship en wij je hebben gematcht met een van onze partnerbedrijven, krijg je bij Motopp direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 96% van onze afgestudeerden vindt een baan en werkt nog steeds met veel plezier! Ons geheim? Na ons traineeship krijg je nog 12 tot 18 maanden uitgebreide begeleiding van Motopp tijdens je start in het nieuwe bedrijf.

Wat we aanbieden

Aanmelden

Nog een keer een laatste check, voldoe je aan deze criteria?

Meld je dan nu aan:

Over ons

Motopp streeft naar gelijke kansen voor iedereen, het is ons doel om in meerdere landen actief te zijn en ruim 1000 statushouders per jaar op te leiden en te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Meer info? Check deze pagina over Motopp.